2017-09-28 09:24:12• hírek • Szatmar.ro

Horváth Kertészeti Napok őrülten jó akciókkal

Ha szeptember vége, akkor Horváth Kertészeti Napok Nagykállóban! Ha pedig Horváth Kertészeti Napok, akkor eljött az év legnagyobb árzuhanása!

Kelet-Magyarország legjobban várt kertészeti eseményén szeptember 29. – október 1. között minden növény 25%-os kedvezménnyel vásárolható. Egyes növényeket 50, vagy akár 70%-os árengedménnyel vihet haza.

A növénykedvelők és kertbarátok számára igazi paradicsom a Horváth Kertészet, hiszen itt óriási választékban található meg a sziklakertbe való törpe miniatűröktől egészen a parkokba illő 5-6 méteres óriásokig valamennyi méretű növény és a hozzájuk tartozó kellékek, kiegészítők, tápanyagok.

A kertészet az idei évben is sok növénykülönlegességgel készült, amelyet Magyarország és Európa (pl. Hollandia, Szicília, Németország) legkiválóbb nemesítőitől hoztak el a kertbarátoknak.

Szakmai tanácsadás profiktól

A Horváth Kertészet szakemberei a növényválasztásban ötletekkel, szakmai tanácsokkal is segítenek, hogy mindenki megtalálja a hozzá és otthonához leginkább passzoló növényeket. A kertészet dolgozói igyekeznek minden kívánságot teljesíteni: legyen az azonnal megoldható vagy egyedi megrendelés. A vásárlók igényei és a család négy kertészgenerációjának tapasztalatai szerint bővítik, fejlesztik, illetve újítják meg a kínálatot - ez a közel 100 éves családi vállalkozás legfontosabb alapelve.

Gyönyörű növények, különlegességek, kiváló árak, növényturkáló és nyereményjáték várnak idén is minden érdeklődőt a Horváth Kertészeti Napokon!  Kelet-Magyarországon egyedülállóan bőséges és sokszínű termékkínálatából válogathatnak a növénybarátok!

Horváth Kertészeti Árudák - Nagykálló
Nagykálló, Korányi Frigyes u. 78.
Telefon: (42) 263-325
E-mail: aruda@horvathkerteszet.hu

Nyitvatartás:
Szeptember 29. Péntek: 8:00 - 18:00
Szeptember 30. Szombat: 8:00 - 18:00
Október 1. Vasárnap: 8:00 - 18:00

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: